Dobrodošli na jednu od najboljih hrvatskih stranica o Club Penguinu! Donosimo vam najnovije vijesti iz svijeta pingvina!!

četvrtak, 18. rujna 2014.

School & Skate Party - kad pingvini krenu "skejtat"...

 Pozdrav!

Party-i iz ove godine nisu bajni i to nije nikakva tajna. No, naša mišljenja o ovom paryu su itekako dobra, čak i predobra...

Da počnemo od početka... Kada se ulogirate na Club Penguin pojavit će vam se Rookie, koji je ujedno i maskota ovog party-a, te će vam ispričati neke stvari:


Dakle, smisao partya je pomoći Rookieu da počisti nered koji su pingvini/teenageri napravili, a zauzvrat ćete dobiti neke iteme. Tu je ta ikona u kojoj je torba...kliknite na nju:

Odmah dobivate besplatnu torbu, a tu je i navigacija gdje sve morate počistiti za iteme.
Itemi su isto tako jako dobri, i za membere i za nemembere, tako da se ovaj put nećemo
žalit na njih. Kada sve to počistite, opet će vam se javiti Rookie:


Svi mogu uzeti još jedan besplatan Igloo, ovaj puta Schoolhouse Igloo. Club Penguin je nešto darežljiv što se tiče Iglooa u zadnje vrijeme. Dakako, time što smo počistili školu, Club Penguin će poslati oko 14,000 torba u škole siromašnijih zemlja - Indija, Ekvador i Haiti.

Drugi dio ovog party-a je nova soba - Skatepark...
Evo je i na mapi:

Tu su i novi smajlići:

Da ne duljimo, party je prilično dobar, po meni jedan od najboljih koji su se zbili ove godine. Ne želimo previše "cjepidlačiti", ali loša strana party-a je to što nememberi nemogu skejtat. Mogli su nam dati barem nekakav običan stari skateboard da se i mi zabavimo :P. Uglavnom, uživajte u ovom partyu, a kada ste već ovo i pročitali, mogli bi nam nabaciti koji komentar ispod ;).

~ Fico290

Nema komentara:

Objavi komentar