Dobrodošli na jednu od najboljih hrvatskih stranica o Club Penguinu! Donosimo vam najnovije vijesti iz svijeta pingvina!!

četvrtak, 21. kolovoza 2014.

Frozen Party - Vrijeme je da se ljeto smrzne...

Pozdrav svima!!

Danas je na Club Penguin stigao Frozen Party! Priznat ću, ideja za Frozen Takeoverom nije tako loša, samo je CP to trebao izvesti kako treba. Jeli uspio?

Dakle, kada se ulogirate na Club Penguin, javit će vam se Kraljica Elsa, Princeza Anna i snješko Olaf:

Kao prvo - po otoku su razbacane snježne pahulje koje mi moramo naći, a kada nađemo određeni broj, dobivamo nagradu! A kao drugo - Club Penguin je, kao što možete pretpostaviti, zaleđen, a tu mi imamo "Srce" smajl kojim možemo odleđivati određeni teritorij....Ništa što nismo saznali preko Sneak Peekova...
Tu je i taj "nazovikatalog" koji vam daje upute u kojoj sobi su sve pahulje i što sve one otključavaju!

Odmah svi možete pokupiti i besplatni Snježni Dvorac Igloo!(vidi na gornjoj slici).
Itema, hvala bogu ima dosta, tu su kapice, te svakakvi hand itemi...Uglavnom, neću osuđivati CP za to(ne valja trošiti riječi...). Tu su i transformacije u Olafa i Marshmallowa, te pravljenje vlastitog Olaf Puffla koji je, prema očekivanomu, samo za membere.

Što se tiče Elsinog Showa, on će na Club Penguinu biti sljedeći četvrtak, a svi će moći pokupiti besplatne Furniture Iteme za svoj Igloo!
Da ne zaboravimo, tu su i novi smajlići:

Jeli Club Penguin dobro izveo ovaj party? Opet bih mogao reci da ne valja trošiti riječi na to, ali što se tiče CPN-ovih kritika: Ne! Mi ćemo reći da nismo zadovoljni ovim partyem. zašto? Kao prvo, prelagana misija, mislim koliko je teško pronaći 3 pahulje u svakoj sobi? Kao drugo(vraćamo se na iteme)nismo zadovoljni itemima, nekako su...bez mašte!? I kao treće, kada uđete na CP nemate više onaj osjećaj kao što je bio kod starih party-a...

~ Fico290

Nema komentara:

Objavi komentar