Dobrodošli na jednu od najboljih hrvatskih stranica o Club Penguinu! Donosimo vam najnovije vijesti iz svijeta pingvina!!

ponedjeljak, 29. rujna 2014.

Ostavka.

Nitko nije savršen. Ni ja, ni vi, nitko. No, tajna savršenog čovjeka se krije upravo u tome da zapravo nitko nije savršen. Svi imamo svoje mane... Ali...zašto gledati na to? Pozitivna strana uvijek je jača od negativne, ne? Imamo mane, no imamo i vrline. Zapravo, mane, vrline, sve su to "obilježja" savršenstva. Ja sam tu da vam ispričam svoju priču o ovom "savršenom životu"....

11.06.2012. je bio dan kao i svaki drugi, no ipak drugačiji. Drugačiji po tome što je tada rođen Fico290. Bio je to samo kao neki bezvezni pokus ili bolje rečeno, zafrkancija kroz ljeto sa prijateljima. Stvoren na 1 dan, i bačen sve do jeseni 2012 kada, zbog dosade na satu informatike, biva "uskrsnut". Ništa se osobito nije zbivalo sve do....

Proljeće 2013
Od jeseni 2012. ja sam igrao Club Penguin, no ne znajući da postoji svijet, manje skupine igrača te igrice u Hrvatskoj. Slučajno sam naišao na njega preko Einsteinovog Bloga - Club Penguin Metal Warriors. E tu počinje moja priča. 
26. 01. 2013., točnije u subotu, u večernjim satima ja sam pristupio Metal Warriorsima. 
Neću previše okolišati nego ću se baciti na 21. 03. 2013. (četvrtak) kada sam započeo svoju blogersku karijeru. Club Penguin Novosti ( tada zvani "Novosti iz CP Svijeta" ) je bio moj prvi blog. Uz pomoć Felipea Vii i Skater Profia, koji je danas 2. administrator ovog bloga, moj start je počeo jako dobro...

Ljeto 2013
Ljeto 2013. je po meni bilo jedno od najznačajnijih i najzanimljivijih ljeta ikada. Sve je počelo mojim "zapošljavanjem" na ECP blogu, te pobjedom na Lenčinom Card Jitsu Natjecanju. Bio je to uspješan početak ljeta, no onda Metal Warriorsi bivaju zatvoreni zbog neaktivnosti članova. Nakon toga se zbila kratka svađa između mene, Cro76, Klokanka i Trogira2. Svađa je, uz pomoć naše dobre Nicol, prekinuta. 


Poslije svađe, uz nagovor Trogir2 i Klokanka, ja otvaram svoju vojsku pod imenom "White Fighters". Nakon 1 održanog eventa vojska je propala i tu dolazimo do druge svađe (između istih osoba) u kojoj smo ja i Cro76 hakirali Klokanu blog. No na kraju se ipak svatko od nas ispričao, i svađa je time bila završena.

Jesen i Zima 2013
Početkom jeseni u 2013., zbog početka škole, bio sam prisiljen zatvoriti blog. No, blog je vraćen nakon 1 mjeseca. I u jeseni 2013. popularnost bloga je bila najniža! Jesen je prošla brzo i bez nekih većih zanimljivosti. Tu dolazimo i do hladne zime 2013 kada se vraćaju Metal Warriorsi.
Osim povratka Metal Warriorsa i novih partya te pufflesa na Club Penguinu, tu je i sklapanje dvaju partnerstva. Prvo partnerstvo koje je ovaj blog ikada sklopio bilo je sa ECP-om, nakon CPN-ovog božičnog party-a. Nekoliko dana kasnije sklopljeno je i partnerstvo i sa LCPH-om.


Važno je napomenuti da sva ova partnerstva traju i dan danas!


Nakon 2013. godine, stiže nam nova, no i ne tako dobra 2014...

Proljeće 2014
Odmah početkom proljeća, točnije u veljači 2014. godine, ja sam zbog škole i krize zbog upisa u srednje škole bio prisiljen ugasiti CPN(po drugi puta)... No, ipak, u Metal Warriorsima sam i dalje bio. Uz moju i Mr Einsteinovu pomoć, Metal Warriorsi su uspiješno zaradili nekoliko novih članova!

Ljeto 2014
Početkom ljeta 2014. godine, stvari su počele sjedati svaka na svoje mjesto. Na samom početku sam organizirao jedan ljetni party, kojim su se stari i novi članovi Metal Warriorsa uspješno okupili na CPN chatu. Stvari kod mene u Metal Warriorsima su bile vrlo dobre Lenčinim promotiranjem mene na mjesto 3ic-a. Sredinu ljeta su obilježila dosadna spamanja po chatu bez ikakvog smisla. Kako se bližio kraj ljeta, opet je počela neka svađa. Neću ulaziti previše u detalje, no mogu reci samo da se izbila svađa između mene, DeluXe661, Klokanka i nekih članova Metal Warriorsa (mi protiv njih). Time smo mi izašli iz MW-a, a moja titula 3ica je oduzeta. Svađa je isto tako završena mojim povratkom u MW.

I evo nas u jeseni 2014. kada ja službeno dajem ostavku iz Club Penguin svijeta.
Većina će vas misliti da je to zbog toga što Club Penguin radi preloše partye i više ga nema smisla igrati. No, ne. Riječ je o tome da mi je CP dosadio. Odrastanje je stvar života. Poznato vam je ono - rodi se, imaj djetinjstvo, odrasti, umri. To su samo dijelovi života, no najbitnije od svega su ova prijateljstva što su sklopljena tijekom njega. Danas, sutra, ako se sa bilo kime od "prijatelja sa CP-a" sretnem u stvarnom životu, lako ćemo moći ići nekamo popit kavu i smijat se bezveznim trenutcima provedenim za kompjuterom, "gegajući se" po nekoj bezveznoj igrici.
No, kako bilo, hvala vam što ste pratili moj blog svih tih dana, što ste me podržavali i davali mi volju za pisanjem postova. Hvala vam na svemu :-).


 ~Fico290

Broj komentara: 8:

  1. isto nam nekad dodi na chat :(

    falit ces nam fico kralju

    OdgovoriIzbriši
  2. lenco mogo bi i ti polako prika
    fico skype se ne ukljucuje, haha nadam se da ostajes tamo

    -Nicol

    OdgovoriIzbriši
  3. Fico majstore,skidam ti kapu... Falit ces nasoj CP bandi uvijek,bez tebe nece vise biti to... Svi za Fica,Fico za sve ole...

    OdgovoriIzbriši
  4. Bilo je predivno iskustvo i predivno prijateljstvo. Mi se čujemo prek fejsa to sve stoji. Svaka čast na postu iskreno uspio si me rasplakati. Možda se jednom i sretnemo tko zna hehe. Pozzaj Ficu290 živi i uživaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Eto fico mozda zadnji put kad sam bio na chatu si me bano nmvz :) hahahah ali ipak mi je zao jer si ti dosta napravio ovdje i bio si netko i nesto! Nadam se da ces sa grafikom nastaviti jer ti to super ide i slazem se sa svim SKIDAM KAPU BRATE i btw aj pocni igrat mc brate hehehe :') xLukaGAMINGX POZNAT KAO Klokanko, LukaGFX

    OdgovoriIzbriši
  6. šteta što ste svi otišli malim vas vratite se plz plz plz plz
    ako ovaj komentar pročitate molim vas pošaljite mi zahtjev na cp se zovem kreten3231 (ustvari sam žensko ali mi je brat ime dao pingvinu

    OdgovoriIzbriši
  7. teški je sada naći hrvata ili hrvaticu :( ;( :( :(

    OdgovoriIzbriši