Dobrodošli na jednu od najboljih hrvatskih stranica o Club Penguinu! Donosimo vam najnovije vijesti iz svijeta pingvina!!

subota, 13. rujna 2014.

Nova operacija, mit o Sasquatchu i što dobijemo kombiniranjem vatre i vode?....

Pozdrav svima!

Već se dugo šuška o Card Jitsu Shadowu, za kojega je Spike Hike već potvrdio da ne dolazi baš u ranijoj budućnosti, tj. da ne dolazi ove godine(možda). Zanemarimo to da bi se party trebao čisto zvati "Card Jitsu Shadow" i slične gluposti, te se okrenimo malo na drugu stranu.

Kao što se šuška o CJ Shadow, od početka ove godine u obzir za party-e je počela dolazit nova operacija - Operation Ninja. Kako ništa nije još službeno potvrđeno od strane Club Penguina, možemo samo nagađati u vezi toga, tj. napraviti opširniju teoriju o tome(sve što ću nakon ove rečenice napisati je samo teorija, nemora značiti da će se ostvariti).
Dakle, Herbert je nakon Operation Puffle od prošle godine nestao i nema mu ni traga ni glasa...sve do prekjučer kada je JetPackGuy napisao da ga je Klutzy uspio naći. Možemo jasno zaključiti da bi u studenomu mogla biti neka operacija, pa nam zasad dolazi samo Operation Ninja u obzir.
Mnogi blogeri tvrde kako bi Herbert mogao napraviti nekakav "savez" sa Tuskom i zauzeti Dojo.
Po meni to zvuči malo blesavo, no ne i neistinito. Herbert je ionako dosad bio jedini negativac u CP svijetu, a prošle godine je došao i Tusk koji je negativac za CP Ninje.


Da, vjerovatno ste već skužili kamo ovo vodi, pa ću pojednostaviti - Herbert, Tusk i Klutzy bi mogli oteti sve ninje ili čak zanimljivije - sve Card Jitsu Karte, a mi bi ih morali zaustaviti. Po meni, sasvim solidan odabir za party, no i dalje...kako se tu uklapa Card Jitsu Shadow? Lako, nakon što bi se to desilo, mogla bi ispasti borba za Club Penguin, preko koje bi se kombiniranjem 2 prvotnih elemenata - vatre i vode(kratko pitanje iz kemije - što dobijemo ako na vatru izlijemo malo vode? Pa, dim, sjenu ili ,dakako, - Shadow). Možda ovo zvuči bezvezno, no ipak ima smisla! Ako Club Penguin razmišlja na taj način, u 11. mjesecu ove godine bi nas mogao čekati zanimljiv party - no ponavljam, sve je to samo teorija!

Kako u to sve ulazi Sasquatch? Iskreno, ni ja sam neznam, no imam 3 teorije (nevezane uz Card Jitsu i Operation Ninja). Kao prvo, u nekim od prošlih Club Penguin novina je napisana rubrika o misterioznom Caveu u planini pokraj Dojoa. Govori se kako bi Sasquatch mogao doći iz tog Cavea. Kao drugo, tu je neistražena šuma okolo, još uvijek tajnog, zaleđenog jezera! Dali naš Sasquatch dolazi odatle? I kao treće, ostala nam je misteriozna kućica pokraj Ski Hilla! Sve te 3 teorije dolaze u obzir, no ostaje pitanje - koja je istinita! Eh to ćemo saznati uskoro na Club Penguinu!

A što je s vama? Imali vam išta od ovoga smisla?
Komentirajte!

~ Fico290

Broj komentara: 10:

  1. Ovo je zakon. Post me podsjeća na moje laprdanje o svemu i svačemu i svim mogućim teorijama. Samo tako dalje teorije su odlične.

    OdgovoriIzbriši
  2. hmm...da zanimljivo .

    OdgovoriIzbriši
  3. हाँKrki1हाँ15. rujna 2014. u 18:46

    Post je srednje napisan, jer ima neceg glupog a to je:
    1.Ova prva slika na kojoj je da je Spike Hike reko da ce doci operation ninja,to nisi trebo stavit sada jer je ta slika pre mozda oko 5 meseci.
    2.Ono sta se dobija spajanjem vode i vatre bespotrebo jer svi znamo da cemo dobiti dim.
    3.O Sasquatchu si trebo pre pisati to jeste pocetko avgusta kada je bio na cp-u.
    4.Pola ovoga sto si napisao svi znamo.
    Post je dobar samo ima dosta toga nepotrebno.

    OdgovoriIzbriši
  4. किKrki1कि15. rujna 2014. u 18:49

    Ispravka napiso sam pocetko a mislio sam na pocetkom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidi, ovo je post koji sadrzi samo teoriju! Skontaj to. A što se tiče Sasquatcha, ja sam vec bio pisao post o njemu i sve to, ali ovdje sam samo napisao neke teorije odkuda bi on mogao doci! Razumijes?? A ovo 2. ne kontam xD

    OdgovoriIzbriši
  6. ja isto ne kontam :D

    OdgovoriIzbriši
  7. 2. je da nisi trebo pisati ono za hemiju jer to svi znaju:D

    OdgovoriIzbriši
  8. pa znam da svi znaju jebote, samo sam rekao to da mogu bolje objasnit -.-

    OdgovoriIzbriši